Selecteer een pagina

Wat bieden wij?

Laila events weddingplanning, is gespecialiseerd in het plannen van mooie, luxe bruiloften en evenementen in Nederland, België en Duitsland. Het team bij Laila events begrijpt het belang van zowel een prachtig vormgegeven als naadloos uitgevoerde bruiloft.

Veeleisende klanten huren ons in om mooie evenementen te stylen en vertrouwen het beste om hun visie tot leven te brengen. Ons team van ervaren planners laat je ontspannen en genieten van je dag terwijl wij zorgen voor de logistiek, planning en inrichting.

Huwelijksdag coördinatie is essentieel voor het succes van elke bruiloft en wordt aan alle paren aanbevolen. Koppels die voorkeur geven aan planningshulp, hebben opties voor gedeeltelijke planning of full-service planning, afhankelijk van hun specifieke behoeften en budget. Laila en haar team leiden je door de vele stappen van weddingplanning, dus er wordt niets gemist.

Wij verheugen ons erop om uw event met u te vieren, of het nu gaat om een intieme gelegenheid, luxe bruiloft of iets daartussenin.

Wij willen graag horen over je liefdesverhaal en wat je huwelijks visie is.

Download hier onze wedding checklist. 

Weddingplanning begint op het moment dat u begint met het planningsproces. Dit is een volledig servicepakket voor klanten die de meest stressvrije huwelijks plannings ervaring willen. Inclusief:

  • Budgetvoorbereiding en -beheer

  • Overleg voor Venue & Vendor selectie

  • Omvat alle site bezoeken, leveranciers vergaderingen en communicatie

  • Contract consultatie en management

  • Full Event Design & Styling

  • Creatie van individuele checklist voor Bruid & Bruidegom

  • Creatie van Day-of Schedule

  • Richting van repetitie, ceremonie en receptie

  • Beheer van het proces voor de planning van een volledig evenement.

Breng verfijning en unieke aanpassingen aan uw volgende zakelijke evenement of feest met Laila Events.
Services worden op maat gemaakt op basis van scope. Gebeurtenissen die we hebben gepland, zijn onder meer beursstand ontwerp,
personeelsevenementen of waardering van medewerkers, marktevenementen, vakantie feesten, verjaardagsfeestjes en jubileumfeesten.

Diensten omvatten het plannen van evenementen, budgetbeheer, decor- en ontwerp planning, coördinatie van het volledige evenement,
contacten onderhouden met catering, entertainment, personeel,  registratie en andere leveranciers.

We kunnen uitgebreide hulp bieden bij het plannen van uw volgende evenement of feest, van begin tot eind.

Van merk lanceringen tot waarderings evenementen, tot straatfestivals, ons ervaren team van evenementenplanners kan aan boord stappen in elk stadium van uw plannings reis.

Door met ons samen te werken, vertrouwt u uw project met een gepassioneerd team van planners enthousiast om real-life ervaringen te creëren die uw merk weerspiegelen.

We weten hoe belangrijk het is om uw verhaal te delen, dus neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat, een geweldig ontwerp en een strategisch plan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ma t/m woe: 14:00 tot 18:00
Do t/m vr: 14:00 tot 17:00
+31 (0)616669701

Erkend leerbedrijf 

 

Laila Events

Laila Events
Tussen Meer 106 , 1069 DS Amsterdam, Nederland